mozaiculstiintelor.ro: Civilizatia Atlanta

(Continuare)

Atlantii au realizat contactul cu cateva civilizatii extraterestre si cu civilizatia terestr aparalela cavernicola, de etnie reptiliana. Principalul articol pentru care erau cautati Atlantii era magia, atat cea de vindecare si energizare, cat si cea de a influenta deciziile conducatorilor implicati in conflicte. Atlantii nu au fabricat niciodata vehicule tip OZN care functioneaza cu apa, avand drept catalizator un mineral trans-plutonic care nu se gaseste pe Pamant. Dar au avut numeroase asemenea vehicule, cumparate de le extraterestrii care le fabricau, in schimbul vindecarii bolilor de calatorie in cosmos si al clonarii. Clonarea in vitro (in bazine cu solutie amniotica artificiala) nu este posibila doar cu fizica si aparate performante. Trebuie alimentata cu Lumina - bioenergie - si mai trebuie adus un Suflet (entitate) sa se incarneze in acea ' soma ' crescuta in bazinul cu solutie amniotica. Altfel iese un fel de zombi (americanii stiu ceva). Atlantii stiau cum sa aduca O ANUME entitate in corpul clonat (se comanda in functie de posibilitati, acceptul Entitatii Responsabile de Planeta tatalui Clonei, timp si oferta). Metoda insa era scumpa si nu era prea folosita in Atlantida. Era folosita in special la export catre extraterestri.
Atlantii au rezolvat problema scaderii natalitatii printr-o metoda originala. Inca de acum 16.000 de ani au creeat o metoda de modificare a genomului uman astfel incat copiii sa se nasca hermafroditi. TOTI Atlantii au fost hermafroditi la sfarsitul acestei civilizatii. Ambele Scoli aveau cate o metoda (bineinteles diferita) de reproducere. Deoarece copiii si tinerii urmau un ciclu lung prin scoli, Atlantii au introdus un impozit in natura foarte special. Fiecare tanar de 16 ani avea de ales daca sa faca 1 copil pe care sa-l dea la 3 luni dupa nastere Statului Atlant, sau sa faca 1 an de armata (fiindca toti hermafroditii puteau avea copil dupa un contact ca pasiv, si puteau sa faca altcuiva un copil dupa un contact ca activ). Dupa ce se achitau de aceasta sarcina, tinerii puteau sa urmeze scoli superioare sau sa se apuce de munca, comert, servicii etc.
Scolile superioare erau de 2 grade, primul dintre acestea era pentru meserii avansate - tehnicieni, ingineri executanti, conducatori de vehicule tehnologice mari, negociatori comerciali, functionari cu banii, criptatori si operatori cu informatiile, asistenti medicali, veterinari, agronomi, mineri, chimisti etc.
Al doilea nivel era secret si se desfasura in Inalta Scoala de Fizica sau in I.S. de Metafizica. Rezultau ingineri de conceptie, arhitecti, geneticieni, ingineri de reparatii vehicule, chimisti de sinteza, ingineri metalurgisti, astronomi, ingineri de energie electrica si nu numai. Respectiv magi specializati in vindecari, modificari genetice, clonare, invizibilitate, transformari atomice, influentare la distanta, actiuni de razboi parapsihologic, cercetari infoenergetice, levitare si amplificarea gravitatiei, rezolvarea conflictelor prezente si transcendente etc.
Copiii preluati de Stat ca impozit erau crescuti si educati pe banii statului, fiind pregatiti in meseriile medii de care avea statul nevoie. Copiii facuti de indivizi la varste normale, adica in plus fata de cel obligatoriu, puteau fi pastrati spre crestere, parintele avand si dreptul sa decida ce scoli urmeaza (si in functie de posibilitatile financiare). Era recunoscuta doar familia monoparentala, doar mama copilului fiind parinte al lui. Dar repet, ei fiind hermafroditi, orice individ putea fi mama daca vroia... Bineinteles ca functie de psihic si posibilitati, fiecare alegea.
Pana la 4 ani, copiii normali erau crescuti si educati in familie sau cu asistenti specializati angajati. Dupa 4 ani, 'gradinita' sau asistentul specializat erau obligatorii. De la 8 ani era obligatorie frecventarea unei scoli primare timp de 6 ani, pana la 14 ani. Mai era obligatorie o scoala de meserii simple de 2 ani, pana la varsta de 16 ani. Dupa ce copilul isi platea "Impozitul in Viata Noua" sau facea anul de Armata, el devenea major si teoretic nu mai depindea de parinte. Deoarece la scolile superioare se platea, in practica dependenta continua. Indivizii inruditi traiau in clanuri destul de unite si in care era un sef dictatorial (cam ca la familiile mafiote de acum). Aceste clanuri insa nu aveau ca scop ilegalitatile si omorurile, ci pastrarea unor secrete de viata si tinand de meserii. Ca si al renumelui Familiei.
Ilegalitati si rautati un prea erau deoarece I.S. de Metafizica ii gasea imediat pe cei vinovati prin Infoenergetica. Gasea si dovezile sau dadea politiei indicii unde sa le gaseasca. Si asta combinata cu genetica avansata, un prea lasa loc de desfasurare a crimelor, violurilor, furturilor...
Fiecare avea libertatea sa faca ce vrea cu viata lui, nu erau interdictii de utilizare a drogurilor (cunosteau planta Coca - colonii ale Atlantilor au traficat aceasta planta pana in Antichitatea timpurie, exista o mumie egipteana in care s-au gasit acum urme de Coca, planta ce creste doar in Anzii din America de Sud), si tutunul. De asemenea, era permisa sinuciderea ca si omorul la cerere, erau indivizi care cautau sa obtina avantaje in vieti viitoare pacalind pe altii viciosi sa le ia viata ratata dpdv social si spiritual...
Atlantii cunosteau radioul si acesta era monopol de Stat. Cele 2 Inalte Scoli aveau si ele posturile lor de radio. Radioul era folosit doar pentru stiri si emisiuni informative. Se transmiteau de asemenea informatii de interes local pentru principalele colonii. Radioul nu era pentru distractie. De asemenea, era cunoscuta televiziunea. Doar in Capitala Atlantidei. Erau putine aparate, de tip "tablou vorbitor" = adica LCD - fabricate de Extraterestri. Putini Atlanti aveau aparate. Era un singur emitaror, al Imperiului. La timpi de antena aveau acces si Universitatile. Radioul NU transmitea divertisment (televiziunea nu a fost pervertita, se exprima Palmyra). Aveau de asemenea computere, la bordul Navelor cumparate de la ET si in reteaua financiara a Statului, ca si la Universitati. Descoperisera reteaua de tip lan dar nu si Internetul. Accesul la orice fel de informatii era foarte restrictionat. Sistemele de operare de pe calculatoare erau cele cu care venisera de la ET, asemanatoare linux si dos. Erau greu de configurat si de reparat. Aveau specialisti care se ocupau de aceste treburi. Nu aveau jocuri, dar aveau simulari si harti pentru deprinderea meseriilor legate de navigatie si zbor.
Atlantii aveau statul si capitala situate pe o insula mare si joasa situata in zona Bahamas. Nu trebuie uitat ca in acea perioada din cauza ca era glaciatie, nivelul apelor Oceanului planetar era mai mic cu 200 m (Anglia era unita cu Europa, Bosforul nu exista, Marea Neagra era dulce si avea nivelul cu 400 m mai jos ca acum, Alaska era unita cu Asia etc). Capitala Atlantidei - Orasul - era foarte jos, pe tarmul marii (lucru descris si de Platon) si insula lor era joasa si destul de mlastinoasa. Clima era relativ rece si foarte umeda, aproape tot timpul anului era ceata densa. Cauza acesteia era Curentul Golfstream, care incalzea marea din jurul insulei. Totodata, aerul rece venea aproape constant dinspre nord - ghetarii ajungeau pana in dreptul actualului New York. Uneori sloiuri si aisberg-uri pluteau pana la tarmurile Atlantidei. Dar marea constant incalzita si ceata din zilele reci faceau sa nu existe practic inghet la sol si nici zapada pe Insula.

(Va urma)