Andreea Marin a avut ambitia sa slabeasca, dupa ce in paginile tabloidelor sau in publicatiile online era ironizata pentru kilogramele sale in plus pe care le pusese pe ea.
Astfel, inainte de a se casatori cu turcul Tuncay, aceasta a reusit sa slabeasca dupa ce a urmat o cura de detoxifiere la o clinica din Turcia.
Un alt factor care contribuie insa la starea de bine a vedetei este si alimentatia, Andreea Marin luand decizia de a urma un regim de detoxifiere dupa ce de sarbatori s-a infruptat cu mancarurile traditionale romanesti. Ea a raspuns cererilor fanilor de a le dezvalui in ce consta aceasta cura de detoxifiere, postand pe Facebook o imagine cu mesele sale compuse doar din sucuri si supe, dar si cu retetele pe care le prepara zi de zi, timp de o saptamana.

"Neata! Pentru ca mi-ati cerut un exemplu al meniului meu din saptamana de detoxifiere, iata "mesele" de azi (fiecare bautura, suc sau supa, are 300 ml):
- dimineata: mar verde, patrunjel, orz, spirulina; urmatoarele mese sunt din 2 in doua ore, dar nu neaparat cu ochii pe ceas, ci cu aproximatie si poti bea mai mult , la nevoie.
- ananas, afine ( sau alte fructe de padure) , ginger, coriandru ( sau busuioc) , psyllium ( acesta se umfla in stomac si iti da senzatia de satietate, de aceea dispare senzatia de foame);
- ananas, ginger, coriandru ( sau busuioc ), psyllium , Eco Green Multivit;
- rosii, morcov, sfecla, coriandru, spirulina, chili, sare de mare;
- apa alcalina cat mai multa posibil, pentru a reechilibra mediul preponderent acid din interiorul nostru. Apa alcalina se obtine cu adaos de picaturi de lamaie intr-un pahar cu apa plata, pahar de sticla , nu de plastic (plasticul modifica aceasta calitate a apei), sau adaugam 10 picaturi speciale pentru obtinerea apei alcaline , se gasesc pe site-urile cu produse bio", a scris Andreea Marin.
Citeste mai multe pe divahair.ro.