La targul de terapii complementare "A noua dimensiune" de la Sala Dalles a participat si Cornelia Dumitrache, cu mancaruri indiene de la restaurantele Agra Palace din Capitala.
"Bucurestenii au putut manca la standul nostru mancaruri indiene exceptionale, precum: Samosa - 2 bucati la 10 RON, Piaz Bhaji - 3 bucati la 10 RON, Murgh K. Kebab - 1 bucata la 10 RON, Subzi W. Jhalfrezi - portia la 15 RON, Chicken T. Masala - o portie la 18 RON, Jhaf. Pullao - o portie la 8 RON, Tandouri Murgh - 2 bucati la 15 RON, H. Rogan Josh - portia la 18 RON, Gulab Jamun - 2 bucati la 10 RON si sosuri - la 2,5 RON portia", ne-a spus Cornelia Dumitrache.
In traducere, mancarurile indiene ar suna cam asa: chiftelute de ceapa, legume, rulada de pui cu legume si condimente, pui marinat in ghimbir, chickentika picant masala.
In Bucuresti exista doua restaurante Agra Palace: in zona Pipera, pe Bd. Pipera-Tunari, nr. 47, si in zona Piata Unirii, pe Strada Mantuleasa, nr. 6, sector 3. Puteti comanda mancaruri indiene si la: [email protected].
Una dintre vedetele care a fost vazuta mancand la restaurantul Agra Palace din Pipera este si Simona Gherghe, realizatoarea emisiunii "Acces direct" de la Antena 1.
Bucatarul sef Arun Kumar, seful acestor restaurante cu specific indian, are 15 ani de experienta in domeniu.