Dr. Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, informeaza: Tratamentul in campul energetic al pacientului include multe terapii, cum ar fi consilierea psihologica, acupunctura, masajul, homeopatia, reflexoterapia, bioenergia, tehnicile de meditatie etc. Ingredientul esential pentru vindecarea pacientului ramane implicarea activa a acestuia, cunoscandu-se ca puterea extraordinara a mentalului si vointa unui bolnav pot rasturna situatii considerate incurabile ajungandu-se la vindecarea definitiva .
S.O. in varsta de 35 ani suferea de mai multi ani de dureri de cap (hemicranie dreapta), ameteli la miscarea capului sau schimbari de pozitie, senzatie de gat uscat si gust amar in gura, iritabilitate, insomnie, uneori varsaturi bilioase. I s-a pus diagnostic energetic de ascensiune Yang-Qi a Ficatului, pacienta urmand tratament prin acupunctura (10 sedinte-3 /saptamana).
M.B. in varsta de 45 ani (profesie contabil) prezenta senzatie de plenitudine in abdomen si hipocondru drept, greata, inapetenta, scaune neregulate (alternarea constipatiei cu diaree). Dereglarile se agraveaza in urma solicitarilor nervoase si alimentatiei neregulate. Tratamentul urmat a fost prin reflexoterapie combinat cu acupunctura (diagnosticul energetic fiind Dizarmonie Ficat-Splina). Simptomele au disparut actual pacientul venind la intretinere o data pe saptamana din cauza stresului permanent in care se afla.
15 G.C. in varsta de 43 ani prezenta fibromatoza uterina evidentiata ecografic. Dupa consultatia de homeopatie i s-a stabilit remediul constitutional Calcarea Carbonica prescriindu-se si schema cu gemoterapice aferenta. Dupa 4 luni de tratament nodulii au scazut in dimensiuni acest lucru fiind evidentiat printr-o noua ecografie. Tratamentul continua, monitorizarea facandu-se in colaborare cu specialistul ginecolog.
A.R. in varsta de 3 ani cu dezvoltare fizica deficitara , constipatie cronica si sistem imunitar scazut(infectii respiratorii frecvente), a fost adus la consultatie de homeopatie. In urma consultului i s-a prescrie remediul constitutional Silicea in dilutie inalta urmand sa revina la control dupa 3 luni. Dupa evaluare s-au stabilit urmatoarele: tranzitul intestinal s-a normalizat, infectiile respiratorii au scazut ca numar si durata. Copilul este vioi, cu tonus bun asimilarea imbunatatindu-se mult.

Cazurile prezentate sunt culese din baza de date a Centrului de Sanatate Medireflex (medicina alternativa/complementara) in speranta ca va sunt de folos in alegerea drumului spre sanatatea personala sau a celor dragi.
Dr.Iuliana Avadanei