La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 12:15, poltisti din cadrul Sectiei 9 l-au prins in flagrant pe T. Andrei de 18 ani, din Bucuresti, care, impreuna cu alte doua persoane ramase neidentificate, au patruns prin escaladarea unui gard in curtea punctului de lucru al unei societati comerciale situata in sos. Vergului, sector 2, de unde au sustras o usa si mai multe profile metalice pe care le-au transportat la un centru de colectare a fierului vechi.
Bunurile, in valoare de aproximativ 500 de lei, au fost recuperate in totalitate.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 9, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu T. Andrei in stare de libertate, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale si identificarii celorlalti suspecti.

La data de 14 iulie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie, le-au identificat pe M. Aurelia de 28 de ani si B. Danuta de 32 de ani, ambele din Bucuresti, stabilind in sarcina acestora faptul ca, la data de 31.05.2011, prin escaladarea gardului si dislocarea unei bucati din acoperis, au patruns intr-o locuinta situata in str. Pupitrului, sector 3, de unde au sustras o combina frigorifica, doua aragaze, o unitate exterioara de aer conditionat si mai multe grilaje metalice.
Prejudiciul, in valoare aproximativ 5.000 de lei, nu a fost recuperat.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 23, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cele doua in stare de libertate.

La data de 14 iulie 2011, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 8 Politie i-au identificat pe R. Amar de 25 de ani si P. Mariana de 23 de ani, ambii din Bucuresti, stabilind in sarcina acestora faptul ca, la data de 14.03.2010, in jurul orei 13:30, in timp ce se aflau intr-un restaurant din zona Obor, profitand de neatentia unei femei, i-au sustras poseta in care se aflau acte si bani.
Prejudiciul, in valoare de aproximativ 300 de lei, nu a fost recuperat.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 8, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu R. Amar arestat in alta cauza si P. Mariana in stare de libertate.