La data de 08 martie 2011, in jurul orelor 15.00, T. Cristian de 23 ani, din Bucuresti, a condus un moped marca Kimco pe bd. G-ral Vasile Milea dinspre bd. Timisoara catre Splaiul Unirii.
Cand a ajuns la intersectia cu bd. Iuliu Maniu nu a respectat semnificatia culorii rosie a semaforului electric intrand in coliziune cu un autoturism marca Citroen C1, condus de B. Elena de 41 ani, din Bucuresti. Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului de moped, care a ramas internat la spital.
Conducatorii au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.

La data de 08 martie 2011, in jurul orelor 15.50, M. Petre de 65 ani, din judetul Dambovita, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. Prelungirea Ghencea dinspre str. Raul Doamnei catre str. Valea Oltului.
Cand a ajuns la intersectia cu aleea Potaisa a intrat in coliziune cu un autoturism marca Ford Mondeo, condus de C. Florin de 52 ani, din Bucuresti, care nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea".
In urma impactului autoturismul Dacia Logan a fost proiectat pe trotuar, unde a accidentat grav pe M. Manuela de 46 ani, din Bucuresti, acrosand totodata si doua autoturisme marca Opel, respectiv Volvo, ce se aflau parcate.
Conducatorii au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero pentru C. Florin, iar pentru M. Petre rezultatul a fost de 0,33 mg/l alcool in aerul expirat.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.