Mama lui Bogdan Mitu, baiatul dat disparut dupa ce s-a aruncat in apele inghetate ale Dunarii, le-a povestit anchetatorilor ca in ziua in care a avut loc asasinatul din casa familei Garoafa, ea a fost in locuinta de la Cernavoda si l-a gasit pe criminal inauntru.
Mai mult decat atat, mama lui Bogdan i-a dat lui Giani sa manance chiar in incaperea in care se afla cadavrul cuscrului sau.
Ancheta in cazul dublului asasinat de la Cernavoda continua! Mama baiatului care s-a aruncat impreuna cu sotia sa in apele inghetate ale Dunarii a fost audiata si ea. La iesirea din Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, femeia a dat o declaratie-soc: sustine ca a fost in casa ororilor de pe strada Calarasi si s-a intalnit cu Giani Deli-Iorga chiar in casa familie Garoafa, in timp ce cuscrii ei Petre si Elena erau morti si ascunsi in acea locuinta.
"Am dat sa descui si cand am deschis el era inauntru. Giani zic, ce-i cu tine inauntru? Zice: si eu, aicea, asa. Era foarte afectat era rosu la fata, nervos, i-am spus si domnului procuror i-am dat doua cuburi de branza, a mancat si a spus ca pleaca. Eu nu stiu ce a cautat la cuscri, sunt doi oameni nevinovati, nu inteleg", a povestit mama lui Bogdan Mitu.
In privinta baiatului sau, doamna Mitu este convinsa ca s-a inecat in momentul in care a sarit in Dunare.
"Bogdan s-a inecat, unde sa fie? Nu mai am nicio speranta! Dar totusi, eu unde vad un tanar tot il astept sa vina", spus mama lui Bogdan.
Femeia exlude varianta psihologului IPJ Constanta, potrivit caruia Bogdan Mitu este autorul moral al crimelor din casa familei Garoafa.