Senatorul GHEORGHE POP a sustinut o declaratie politica intitulata "PDL continua razboiul impotriva romanilor prin boicotarea revizuirii Constitutiei", pe care o puteti citi in continuare.

De parca nu era suficient ce ne-a facut ceata pedelista in ultimii ani - cat au furat, cat au secatuit acest popor de puteri si cata ura au imprastiat intre oameni si state -, acum incearca din nou sa boicoteze un pas extrem de necesar si de important pentru viitorul Statului roman: modificarea Legii Fundamentale!
Pe toate canalele media, liderii locali ai PDL incearca sa imprastie ura fata de o guvernare ce se straduie de un an sa repare greselile lor enorme. Aceiasi lideri au demarat deja procedura "boicotarii" revizuirii Constitutiei, propunand amendamente aberante si amenintand ca vor indemna oamenii, din nou, sa nu iasa la vot! Ba mai mult, ne propun sa reluam votul pentru solicitarea venita din partea lui Traian Basescu! Ceea ce nu vor acesti lideri - de care s-au lepadat (de fatada) si tatucul lor Basescu - este ca nu cumva USL sa castige un plus de imagine prin reusita unei noi Constitutii, mai clare, mai moderne!
NU va castiga USL-ul prin revizuirea Constitutiei, ci va castiga Statul de drept si romanii! PDL promoveaza, prin propunerile lor, dictatura! Dovada sta tocmai modalitatea prin care au reusit sa obtina voturile romanilor in 2009, cand au profitat de ocazie si i-au chemat sa accepte Parlamentul unicameral si numar maxim de 300 de parlamentari!
NU pot sa nu-mi amintesc in aceste clipe cum i-au mintit atunci pe romani si cum le-a impus target oamenilor lor din sectiile de votare sa dea obligatoriu buletine de vot ca sa obtina pragul necesar validarii referendumului!
Acum, oamenii lui Basescu "ne scot ochii" cu acel scrutin si tin cu dintii sa fim si noi de acord cu unicameralismul! Nu va fi nicio economie la buget prin aceasta modificare. Va fi doar un atentat la principiile democratice!
Nu putem accepta batjocura lor si nu putem accepta sa treaca si anul 2013 fara a avea o Constitutie clara, moderna, care sa-i apere pe romani de abuzurile rau-voitorilor, gen ceata PDL-Basescu!
Avem nevoie de revizuirea Constitutiei ca de aer curat, astfel incat sa nu se mai repete circul CCR din ultimii ani, care a facut tara de rusine!
Noi avem datoria sa le spunem acum romanilor de ce vrem schimbarea in bine si chiar de azi sa demaram campania pentru referendumul de revizuire a Constitutiei! Ba mai mult, sa-i facem pe romani sa inteleaga ca trebuie si suntem datori stramosilor nostri sa aparam aceasta tara si simbolurile ei!