Conservatorii constanteni au muncit si in perioada minivacantei 1-4 mai, cand s-au aflat in diferite localitati ale judetului, pentru a le vorbi oamenilor despre proiecte si solutii. Eleganta si profesionalism - sunt doar doua dintre calitatile remarcate de constantenii care s-au strans, curiosi, in jurul candidatului Partidului Conservator pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, Viorel Marian Pana, si a echipei acestuia, pentru a asculta explicatii referitoare la potentialul acestui judet, precum si ideile conservatorilor, care ar putea ajuta economia judetului, dar nu numai, sa se dezvolte.
Pe tot parcursul celor patru zile, echipa conservatorilor constanteni a strabatut, alaturi de candidatul PC pentru CJC, judetul, punand deja in aplicare politica mentionata in conferintele de presa. "Este nevoie de o alta maniera de a face politica, prin care mesajul nostru sa ajunga pana in ultimul catun", a precizat Viorel Marian Pana, candidatul PC pentru Consiliul Judetean. Viorel Pana a stat de vorba cu oamenii din Agigea si Eforie, alegerea sa de a discuta atat cu cetatenii din mediul urban, cat mai ales cu cei din mediul rural, dovedind disponibilitatea de a pune in practica programul stabilit in cadrul organizatiei judetene. In cadrul intalnirilor din judet, problemele atinse au vizat, cu precadere, investitiile si atragerea lor in zonele comunitatii, cu atat mai mult cu cat si comuna Agigea si orasul Eforie sunt considerate localitati de frontiera. "Oricine isi propune sa candideze la Consiliul Judetean, trebuie sa plece de la premisa ca judetul nostru este bogat, in care vietuiesc oameni saraci, iar din aceasta perspectiva trebuie gasite solutii", a declarat Pana.

Siguranta pentru cetateni

Urmatoarele localitati vizitate de echipa Pana au fost in sudul litoralului, respectiv Navodari si Corbu, unde candidatul conservator le-a vorbit oamenilor despre proiectele pe care le-ar putea pune in practica si despre programele capabile sa sustina aceste proiecte. In opinia candidatului PC, "trebuie definite programe, proiecte pentru fiecare dintre comunitati, pliate pe specificul fiecareia, astfel incat nivelul de trai, chiar daca urca mai incet, sa confere siguranta fiecarui cetatean in parte". "Vrem sa demonstram ca putem sa oferim solutii financiare, capabile sa creeze noi investitii, care la randul lor sa creeze venituri, astfel incat oamenii sa nu se mai umileasca", a precizat Viorel Marian Pana.