Lavinia a nascut ieri, 29 august, doua fetite sanatoase. Desi au incercat deja emotiile proaspetilor parinti, Maria si Ioana sunt sanatoase, "mancacioase" si au venit pe lume la termen.
"Gargaritele", caci asa isi alinta Lavinia fetele, s au nascut cu 2.300 kg, respectiv 2.800 kg greutate.
"Este un amestec de emotie si bucurie fara margini, n am mai simtit asa ceva vreodata. Ma uit la ele si mi dau lacrimile. Marius este si el fara cuvinte, cu mult mai emotionat ca mine."
Lavinia va relua cantarile incepand cu ziua de 22 septembrie, cand va urca pe scena din Piata Constitutiei la " Zilele Bucurestiului". Pana la aceasta prima aparitie de dupa nastere, Marius va merge la concerte fara Lavinia, insotit insa de Orchestra "Valahia".
Vor concerta pe 7 septembrie in Maramures si pe 8 septembrie in Bucuresti, iar pe 18 - 19 septembrie, Orchestra va acompania prima editie a festivalului national de folclor " Marin Ghiocel", ce va avea loc la Giurgiu, prezentat de Iuliana Tudor si transmis in direct pe TVR3.
Din 2011, Marius conduce Orchestra Nationala de Folclor "Valahia", cunoscuta ca fiind drept cea mai tanara orchestra din tara, cu formula extinsa in numar de 28 de instrumentisti si un repertoriu bogat in folclor romanesc si international.