Ca in fiecare an, Ramona Badescu vine in tara in Saptamana Mare. Frumoasa vedeta nu o sa petreaca insa Pastele la Craiova, alaturi de familia sa, caci a confirmat prezenta, sambata viitoare, la nunta prietenei ei, Valeria Marini. Asa ca se va intoarce destul de repede in Italia, la Roma.
"Chiar daca locuiesc de multi ani in Italia, de Paste obisnuiesc sa vin in fiecare an, acasa, la Craiova, sa stau cu ai mei. Anul acesta vin special să-mi vad părintii. Martea viitoare o sa fiu la Craiova, stau cu ai mei in Vinerea Mare, iar sambătă dupa-masa ma intorc la Roma, caci am confirmat prezenta la nunta Valeriei Marini", spune Ramona, care si-a pregatit o superba rochie Roberto Cavalli, special pentru acest eveniment.

Rasfatata cu salata de boeuf si cozonac

Cat timp va sta la Craiova, vedeta va fi rasfatata de mama ei cu delicatese traditionale romanesti. Ramona abia asteapta sa guste din salata de boeuf, preferata ei, drobul de miel si cozonacul aburind. Pe plan profesional, artista se afla in turneu in Italia, cu spectacolul "Pasiune", urmand sa plece peste cateva luni si in America.