Mari emotii pentru Ramona Badescu. Maine seara, 2 martie, ea va urca pe scena Auditorium Parco Della Musica, Sala Petrassi din Roma, acolo unde timp de o ora si jumatate isi va juca spectacolul "Pasiune", pregatit special de vedeta cu ocazia implinirii a 40 de ani de cariera.
"Imi doream de mult timp sa fac un spectacol important la Roma si, in sfarsit, mi s-a realizat aceasta dorinta. Anul acesta implinesc si 40 de ani de cariera, 40 de ani de cand am pus piciorul pe prima scena, la "Cabana melodiilor", cu o piesa scrisa de tatal meu, "Sunt Ramona din Craiova". Spectacolul de maine seara se numeste "Pasiune", voi avea oaspeti speciali, parintii mei care vin din Romania pentru a fi prezenti la acest spectacol, sa ma asculte. Am ales sa-i dau un titlu in limba romana acestui spectacol. "Pasiune" este cuvantul care pe mine m-a identificat toata viata mea! Viata mea am trait-o nu cu dragoste, dar cu o pasiune intensa!", spune Ramona Badescu.
"Spectacolul "Pasiune" este o premiera absoluta. Primarul Romei, Gianni Alemanno, va fi in sala, ca oaspete de onoare, de asemenea Ambasada si Consulatul Roman din Italia dar si comunitatea romanilor si a italienilor. Sala Petrassi are 620 de locuri, iar intrarea este gratuita! Lumea nu ma cunoaste in versiunea de cantareata. Ii astept pe toti cei care au placerea sa ma vada pe scena sa vina la spectacolul meu! Este cadoul pe care mi l-am facut mie insami, cu ocazia implinirii a 40 de ani de cariera! In loc sa cheltuiesc banii pe o bijuterie scumpa, am realizat acest spectacol, cadoul meu!", a mai adaugat vedeta. Ramona Badescu va schimba patru tinute in cadrul spectacolului "Pasiune", rochiile purtand semnatura lui Anton Giulio Grande, un designer renumit din Calabria. Ramona va aparea pe scena insotita de sase artisti napoletani, parte din band-ul sau si va da frau unui amestec al sunetului traditional napoletan si al jazz-ului american, un adevarat cocktail de pasiune si melodii de suflet. "Cu ajutorul melodiilor "Marioara de la Gorj", "Passione", "Historia de un amor", legate de monologuri mai mult sau mai putin reale din viata mea, crampee din amintirile mele, in care voi fi inconjurata pe scena de o lumina alba, voi povesti diferitele forme de pasiune ale vietii mele.
Pasiunea care a fost povestita si explicata de toti, intrand in psihologie, de Aristotel, de Platon, de Kant, eu o voi explica maine seara pe scena prin intermediul muzicii si al monologurilor. Voi canta atat piese din repertoriul meu, aflate si pe albumul meu "Jumi Juma", dar si din repertoriul international. Mi s-a propus si o refacere a acestui spectacol. In luna martie, voi pleca intr-un turneu la Boston si Miami, apoi voi avea spectacol in Calabria si Spania. Cu ocazia acestui spectacol de maine seara am deschis oficial contul meu de Twitter in Italia", a mai completat Ramona Badescu.

Gheorghe Zamfir si Marius Mihalache, invitatii spectacolului "Pasiune"

Ramona Badescu si-a dorit sa-i aiba alaturi cu aceasta ocazie, pe maestrul Gheorghe Zamfir si Marius Mihalache. "In cadrul spectacolului "Pasiune" ii am ca invitati speciali pe Gheorghe Zamfir si Marius Mihalache. Fiecare va canta cate 10 minute din repertoriul sau. Intr-adevar vor fi momente de emotie si de mare pasiune! Pentru mine, Gheorge Zamfir este o icoana a naiului romanesc in fata caruia multi ar trebui sa se inchine, iar Marius Mihalache - un artist care stie sa imbine muzica intr-un mod foarte modern si sa alinte corzile unui instrument traditional, asa cum este tambalul!", spune vedeta.

Cadou original de la fostul iubit!

Ramona Badescu a primit si un cadou original pentru cei 40 de ani de cariera impliniti acum. Pe langa flori si mesaje frumoase, fostul sau iubit i-a daruit trei afise cu titlul spectacolul "Pasiune", de 7 metri / 3 metri, care au fost deja expuse in Roma!