De Ce News: Julie Mayaya a castigat show-ul Vocea Romaniei

Julie Mayaya este castigatoarea sezonului doi de la Vocea Romaniei. Mayaya, in varsta de 26 de ani a castigat premiul in valoare de 100.000 de euro si un contract cu Universal Music Romania. Locul 2 i-a fost acordat lui Vizi Imre, urmat de Cristi Nistor, pe ultima pozitie aflandu-se Tibi Scobiola.
Julie s-a nascut la Iasi si a ajuns prima data in Republica Congo, de unde e tatal sau, la varsta de 17 ani. Viata ei in Romania s-a invartit mereu in jurul muzicii, chiar daca tanara a terminat Liceul de Informatica din Iasi si Facultatea de Matematica si Informatica a Universitatii Spiru Haret din Bucuresti. La 5 ani a avut primul concert, iar de atunci a mai cantat pe la nunti si botezuri.
In finala, eleva lui Horia Brenciu i-a invins pe Vizi Imre (Marius Moga), Cristi Nistor (Loredana) si pe Tibi Scobiola (Smiley).
In finala emisiunii concurs din seara de miercuri, 26 decembrie, toti cei patru participanti ramasi in competitie au interpretat duete alaturi de antrenorii lor sau un cantaret desemnat de acestia.
Castigatorul primei editii de la Vocea Romaniei a fost Stefan Stan, cel care a triumfat anul trecut, intr-o finala in care a concurat cu Iuliana Puschila, Cristi Sanda si Dragos Chircu.