Targurile traditionale din curtea Muzeului National al Taranului Roman se redeschid cu Targul lui Ciresar organizat de Piata Taraneasca in perioada 12 - 14 iunie 2020.
Producatori si mesteri vestiti, artizani si colectionari de antichitati, tineri artisti si bucatari priceputi, cu totii va aateapta de vineri pana duminica, in curtea interioara cu tot ce au lucrat si adunat mai frumos pe parcursul acestor luni.
Puteti targui ii vechi si noi, tesaturi, icoane si obiecte din lemn si sticla, cosmetice naturale, mobilier taranesc si obiecte vechi, podoabe si jucarii realizate manual, obiecte crosetate sau podoabe din lana impaslita, bijuterii si vestimentație, puteți participa la ateliere si demonstratii de mestesuguri sau sa stati de vorba cu mesterii
Mai gasiti placinte si cofeturi, dulceturi si siropuri, branzeturi si afumaturi, zacuste si salate delicioase, limonada proaspata, miere si produse apicole, fructe si legume de sezon, poale-n brau si cozonaci domnesti, iar bucatari priceputi vor gati fel de fel de bunatati!
Va asteptam de vineri, 12 iunie pana duminica, 14 iunie, in curtea interioara! Intrarea se face prin Str. Monetariei iar iesirea prin B-dul Mihalache.
Programul de vizitare este intre orele 10.00 si 18.00, iar intrarea este libera!
Detalii:
Corina Berariu - Asociatia Urban Events
Tel: 0744 860 082
Fax: 031 424 34 88