www.libertatea.ro informeaza: Parchetul Judecatoriei Urziceni a anuntat ca a deschis dosar penal pe numele lui Viorel Catarama, dupa ce omul de afaceri a mers in comuna Barbulesti, din judetul Ialomita, unde au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus, si s-a imbratisat cu mai multe persoane.
Viorel Catarama a reactionat si a sustinut ca nu a incalcat nicio lege cand a mers in comuna ialomiteana. Nu este niciun motiv pentru deschiderea unui dosar penal. Nu am incalcat nicio lege si am facut acest lucru pentru a demonstra ca masurile luate de autoritati sunt incorecte. Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus sa-si dea viata pentru tara lui, a declarat Catarama, potrivit Mediafax. Viorel Catarama a declarat ca este convins ca nu va pati nimic, in urma gestului sau, si ca nu crede in masurile anticoronavirus luate de Guvern. Omul de afaceri Viorel Catarama a mers in comuna ialomiteana Barbulesti, joi 7 mai 2020.
Am ferma convingere ca nu voi pati nimic si voi putea demonstra ca falimentarea Romaniei si suprimarea drepturilor si libertatilor noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovați vor trebui sa raspunda mai devreme sau mai tarziu!, a scris politicianul pe pagina lui de Facebook. Pe numele sau, Parchetul Judecatoriei Urziceni a deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolii.