Daca doriti sa pierdeti din greutate, puteti alege fie sa incepeti cu Setul de produse Gianluca Mech, fie sa solicitati consultanta pentru dieta.
Tu alegi!
Incercati kiturile si alegeti dintre cele trei configuratii diferite pentru a pierde din greutate.

Solicitati o intalnire cu un consultant in dieta

Contactati un expert italian pentru a-i cere parerea inainte de a incepe dieta ideala.

Durata programului de dieta Gianluca Mech variaza de la minim 20 de zile (programul de baza) pana la maxim 42 de zile (programul soc).
Alegerea duratei programului depinde de necesitatile clientului si de cate kilograme doreste sa piarda.

Metoda implica 3 faze:
- faza de depurare in care are loc o curatare si o detoxifiere hepatica si limfatica pentru a imbunatati si a facilita inceperea cetozei in timpul fazei intensive.
- faza intensiva:
prima faza a programului de dieta Gianluca Mech urmareste eliminare totala a zaharurilor simple si complexe si a alcoolului. In aceasta faza, de obicei, sunt consumate 4 portii de dieta Gianluca Mech (I.D.P.), impreuna cu legume, un al doilea fel de mancare pe baza de proteine si se administreaza produsele Decottopia.
- faza de stabilizare:
aceasta este a doua faza a programului de dieta Gianluca Mech si are drept scop reintroducerea carbohidratilor cu indice glicemic scazut (paste, orez si cereale nerafinate) in dieta. In aceasta faza, care are o durata identica cu faza intensiva, portiunile de dieat Gianluca Mech sunt reduse la 2 pe zi si trebuie administrate produsele functionale Decottopice.

Caracteristicile si eficienta Decottopicelor este legata de prezenta fitocomplexului care prin definite este ansamblul tuturor substantelor prezente in drogul vegetal, principiile active si celelalte componente la fel de importante pentru determincarea activitatii plantei. Rezultatul este un produs extraordinar de pur.
Absenta conservantilor, a alcoolului, a zaharului si glutenului face ca Decottopia sa fie ideala pentru diferite categorii de persoane, un exemplu pentru persoanele care sufera de diabet, copii cu varsta peste 5 ani, persoanele care sufera de boala celiaca, persoanele in varsta.
Gama Decottopia contine o serie de extracte din diferite plante care sunt in totalitate fara alcool, zahar si fara conservanti.