Tehnicianul echipei Rapid Bucuresti este anuntat ca viitorul antrenor al formatiei Al Jaish, unde il va inlocui pe brazilianul Pericles Chamusca, a scris, miercuri seara, site-ul thepeninsulaqatar.com, citand gruparea din Qatar. Chamusca a fost demis dupa ce Al Jaish a fost invinsa, marti, cu scorul de 3-0, de formatia Al Sadd, in semifinalele Cupei Emirului, informeaza thepeninsulaqatar.com, citat de Mediafax. "Am obtinut rezultate bune cu aceasta formatie. Sper ca aceasta echipa sa obtina rezultate bune si in viitor" , a declarat tehnicianul brazilian.
Oficialii clubului din Qatar au mai anuntat ca in sezonul viitor, care va incepe in septembrie, vor aduce cativa jucatori noi.
Al Jaish a terminat pe locul doi in campionatul Qatarului, dupa formatia Lekhwiya SC.
La Al Jaish evolueaza cinci brazilieni, portarul Evanildo, fundasul Anderson Martins, mijlocasul Wagner Ribeiro si atacantii Adriano si Eduardo, dar si internationalul algerian Karim Ziani, care a jucat in Europa la echipele VfL Wolfsburg, Olympique Marseille, Sochaux, Lorient si Troyes.
Razvan Lucescu, care a preluat la inceputul lunii iunie a anului trecut pe FC Rapid, mai are contract cu gruparea giulesteana pentru inca un sezon, cu drept de prelungire pe inca doi ani.