Deputatul PSD Valeriu Zgonea considera ca ministrul Turismului, Elena Udrea (PD-L), se comporta ca si cum ar fi in opozitie, prin atacurile la adresa PSD, manipuland atentia opiniei publice.
"Atacurile Elenei Udrea la adresa PSD sunt incorecte si manipulatoare, creand discutii inutile in conditiile in care subiectele reale sunt cu totul altele. Daca numaram de cate ori Elena Udrea ataca PSD, vom crede ca doamna Udrea este in opozitie, nu in parteneriat cu PSD", spune depuatatul Zgonea, intr-o declaratie politica.
"PSD isi asuma guvernarea serios, iar cea mai buna dovada este ca PSD a propus in discutie un plan de masuri pentru iesirea din criza. Insa la fel trebuie spus ca PSD nu este la guvernare pentru a acoperi probleme de tipul ‘Ridzi‘, si de cate ori vor exista astfel de probleme, reactia noastra va fi aceeasi", avertizeaza Valeriu Zgonea.
Zgonea mai precizeaza ca declaratia Elenei Udrea, referitoare la iesirea de la guvernare a PSD, consituie "o perdea de fum ieftina, menita a distrage atentia de la draperiile scumpe care au fost cumparate la Ministerul Turismului".
"Ministrul Udrea sa-si vada de treburile domniei sale legate de turism, pentru ca sunt multe probleme care solicita o abordare riguroasa, nu numai publicitate. Menirea majoritatii PSD-PDL este promovarea unei strategii reale de masuri pentru iesirea din criza, si nu masuri superficiale cum ar fi reducerea salariilor ministrilor", mai mentioneaza Zgonea.