Liderul conservator Dan Voiculescu se va prezenta marti la sediul CNSAS pentru "inca o clarificare" in legatura cu afirmatiile aparute in presa potrivit carora ar fi facut parte din structurile fostei Securitati. El a aratat ca a castigat numeroase procese care au dovedit ca nu a facut parte din structurile politiei politice din perioada comunista, dar ca a solicitat CNSAS o confirmare in plus pe acest subiect.
Voiculescu a reamintit ca are "deja vreo doua sau trei confirmari de la CNSAS" potrivit carora nu a fost agent sau colaborator si ca nu a facut politie politica. Motivele pentru care presedintele PC a simitit nevoia unei confirmari suplimentare sunt, potrivit afirmatiilor sale, acelea ca "s-au mai primit dosare noi", in care figureaza "elemente noi" si faptul ca CNSAS are o conducere noua, care "e bine sa-si spuna parerea".
"Saptamana viitoare voi fi acolo pentru a clarifica daca Dan Voiculescu a fost sau nu ofiter de Securitate, agent, colaborator, daca a facut politie politica sau nu", a mai afirmat liderul conservatorilor. (C. A.)