Adriean Videanu si-a depus ieri candidatura din partea Aliantei PNL-PD pentru fotoliul de primar general al Capitalei. Candidatul Aliantei D.A. a fost insotit la sediul Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti de primarul general interimar Razvan Murgeanu, de lideri si de primari ai Aliantei PNL-PD si de ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga.
Videanu a fost al saptelea candidat inscris in cursa electorala pentru Primaria Municipiului Bucuresti. “Mi-am depus candidatura convins fiind de faptul ca putem sa mobilizam toate fortele Aliantei pentru rezolvarea problemei Bucurestiului. Ceea ce ne lipseste deocamdata este votul bucurestenilor, pe care speram sa-l obtinem la data de 3 aprilie, din primul tur“, a declarat Adriean Videanu. Candidatul Aliantei a anuntat, la iesirea din Primaria Generala, ca este convins de faptul ca are forta de a rezolva problemele Bucurestiului.
Vicepresedintele democrat, care detine in prezent functia de ministru de stat insarcinat cu coordonarea activitatilor din domeniul economic, a precizat ca isi da demisia din Guvern vineri, inainte de inceperea campaniei electorale. El a mai precizat ca nu exclude posibilitatea de a candida la presedintia PD in cazul in care va castiga alegerile din Capitala.