Victor Ponta il desfiinteaza pe predecesorul sau la conducerea PSD, afirmand despre Mircea Geoana ca era lipsit de viziune si dependent de patronii trusturilor de presa, potrivit unui interviu pentru evz.ro.
Presedintele PSD Victor Ponta spune intr-un interviu pentru EVZ ca predecesorul sau, Mircea Geoana, este pentru partid "imaginea esecului, a compromisului, a infrangerilor si a umilintelor", iar acum s-a transformat intr-un Gica Contra, adaugand ca pesedistii ar trebui sa uite ca acesta i-a condus.
"Mircea Geoana e, din pacate, pentru noi, imaginea esecului, a compromisului, a infrangerilor si a umilintelor. Ceea ce ne deranjeaza cand mai iese din cand in cand in fata, nu este ca nu e de acord. Normal ca nu e daca nu e el. Ci faptul ca ne readuce aminte de acele vremuri triste", a declarat Ponta
Intrebat care era influenta mogulilor in deciziile PSD, inainte ca el sa preia sefia partidului, Ponta a raspuns: "Asta trebuie sa-l intrebati pe Geoana. Din pacate a fost 100%. Geoana a pierdut alegerile tocmai pentru ca s-a dus la Vantu. Cei mai multi pesedisti asta cred".
Ponta nu se teme ca va fi marginalizat de televiziuni, daca nu are intalniri cu mogulii. "Asta e. Imi asum acest risc. Decat sa se ia deciziile PSD-ului in alta parte decat la Kiseleff, mai bine sa nu mai aparem la televizor. Dar nu cred ca se va intampla lucrul asta", a mai spus Victor Ponta.