Ciutacu: "Sistemul a-nceput sa-si devoreze copilul"

Jurnalistul Victor Ciutacu a scris, vineri, pe blogul personal, ca epoca glorioasa a unui om al sistemului se apropie de sfarsit.
"In ultimul an de mandat, de regula, se intampla replierile unor baieti cu ochi albastri. Care gasesc util sa colaboreze cu ceilalti. Si sa dea din casa. Asa a aparut mosia de la Nana, asa a aparut Gazprom. Si vor mai aparea. Degeaba se stropseste la Ionut Cristache si la altii. Au inceput ai lui sa-l vanda. S-au ridicat cu curu’ de pe hartii...", a scris Victor Ciutacu.
Jurnalistul a adaugat ca "De-aici ii vin si nervozitatea publica manifesta, si agresivitatea peste masura. E un om al Sistemului, un produs de prim rang al lui. Stie foarte bine cum a ajuns si el la putere, ca beneficiar al informatiilor (despre celalalt) scurse pe piata, intre altele. Epoca lui glorioasa de infailibilitate si de impunitate se apropie de sfarsit. Va fi inlocuit, indubitabil, de un alt om al Sistemului. Si il ingrijoreaza ca inca n-are vreo garantie cu privire la modul de raportare al succesorului la adresa sa".

Sursa : DeCeNews