Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan, spune ca a gasit demisia vicepresedintelui verzilor galateni Constantin Telagan cand s-a intors din periplul facut prin tara in perspectiva unificarii polurilor ecologiste. Gestul lui Telegan pare sa constituie urmarea unor declaratii facute intr-o conferinta de presa, privind posibilitatea eutanasierii animalelor fara stapan.

"Aceasta persoana (n.r. - Constantin Telegan) a adus anumite lucruri in discutie care nu sunt in politica partidului nostru, ecologist crestin, cum vrem noi sa-i spunem si salutam infiintarea unei legi de protectie a animalelor si in acelasi timp de reglementare a unei politii a animalelor, in special a animalelor fara stapan", a spus seful Partidului Verde.

Totodata Stefan spune ca nu are nimic personal cu Telegan si ca acesta nu s-ar fi integrat niciodata in partid. "Noi incercam sa construim incet-incet o imagine a unor oameni care vor sa faca ceva in acest oras si nu mi se pare normal ca o persoana care are o anumita problema sau simte intr-un anumit fel in problema animalelor sa reprezinte un grup. Telegan a plecat cu un mare sut in fund. I-am explicat foarte clar ca modul in care reprezinti un grup nu este un mod personal. Acesta (n.r. - Constantin Telegan) a inteles, eu i-am gasit demisia pe masa cand am venit la Galati si nu mai avem ce discuta de asemenea persoane", a precizat Ion Stefan.