Grupul parlamentar PSD din Camera Deputatilor a trimis la inceputul acestei saptamani o adresa catre Biroul Permanent al acestui for legislativ in care propune ca locul ramas vacant in urma decesului lui Ralu Filip sa fie ocupat de Valentin Nicolau.
CNA a solicitat la 4 iunie Camerei Deputatilor sa declanseze procedura de numire a unui membru in consiliu, pe locul ramas vacant in urma decesului presedintelui CNA, Ralu Filip. Potrivit scrisorii semnate de vicepresedintele CNA Attila Gasparik, locul devenit vacant in consiliu nu poate fi ocupat de catre un supleant pana la expirarea mandatului titularului, deoarece acesta a fost numit printr-o hotarare a Camerei Deputatilor care nu prevedea si desemnarea unui membru supleant. Valentin Nicolau este proprietarul postului de radio Smart FM.
De asemenea, el se ocupa de dezvoltarea proiectelor de televiziune ale grupului Lagardere. "Postul de radio, asa cum am decis, urmeaza sa-si inceapa emisia peste o saptamana. Daca voi fi numit in CNA, are cine sa preia activitatile mele din media. Daca legea o cere, o sa renunt la activitatile din media in favoarea calitatii de membru al CNA", a declarat Nicolau, care a precizat ca a avut "cateva discutii" cu reprezentantii PSD inainte de a se face propunerea oficiala. (D.G.)