AGERPRES informeaza: Victor Ponta cere ca "tradatorii" sa nu se mai afle pe listele USL
Co-presedintele Uniunii Social Liberale, Victor Ponta, a facut, duminica, la Botosani, un apel la organizatiile partidului sa nu includa pe liste la alegerile parlamentare de anul viitor candidati "tradatori".
Liderul social-democrat sustine ca nu si-ar dori sa vada pe listele USL fosti parlamentari ai PSD sau PNL, care au trecut, in ultimii ani, de partea puterii. "S-aveti grija sa nu se mai aleaga cei care au fost pe la PSD sau PNL si acum au ajuns PDL-isti. Nu imi plac tradatorii si va rog sa puneti candidati seriosi si sa aratam celor tradatori, care au plecat din partidele noastre, ca se incheie cariera lor politica la anul", a afirmat Ponta.
Presedintele PSD a cerut ca pe listele partidului sa nu fie promovati candidati de primar santajabili. "Nu ma intereseaza daca acel candidat are bani sau nu. Ma intereseaza ca acel candidat sa nu poata fi santajat, cumparat si trecut in barca cealalta, a lui Basescu. Niciun candidat, deputat sau senator, sa nu candideze decat daca pune umarul, daca depune tot efortul financiar, daca pune munca alaturi de primarii din colegiul lui", a adaugat Ponta. El a reconfirmat faptul ca imediat ce USL va avea majoritatea in Parlament va depune eforturi pentru adoptarea actului normativ care prevede ca parlamentarii care parasesc partidul sa piarda mandatul.