Conform BEC, reprezentantul USL, Catalin Chereches, a obtinut la numaratoare 51,66% din voturile exprimate. Pe locul doi s-a clasat Mihai Dolha 23,34% (independent, fost PSD), in timp ce reprezentantul PDL, Mircea Patrascu, s-a clasat pe locul al treilea, cu 13,07%.
Alegerile pentru Primaria Baia Mare s-au desfasurat sub semnul acuzatiilor de mita electorala. CV-urile candidatilor nu au convins nici un sfert din alegatori sa mearga la vot, dar rezultatul scrutinului constituie un barometru pentru marile infruntari din 2012.
Sapte candidati si-au disputat duminica voturile alegatorilor baimareni pentru functia de primar, pe locul lasat liber de fostul edil Cristian Anghel, condamnat la inchisoare pentru abuz in serviciu.
La alegerile pentru functia de primar al Băii Mari au candidat sapte persoane, majoritatea lideri locali care au migrat dintr-un partid in altul: Mihai Patrascu (intrat de curand in PDL), Catalin Chereches (sustinut de USL), Ciprian Chereches (PRM), Petru Tomoiaga (Partidul Verzilor), Doru Dancus (PNTCD) si independentii Mircea Dolha (fost PNL si PSD) si Vasile Vlasin (desi este membru PDL).
Conform BEC, reprezentantul USL, Catalin Chereches, ar fi obtinut la numaratoare 51,66% din voturile exprimate. Pe locul doi s-ar fi clasat Mihai Dolha 23,34% (independent, fost PSD), in timp ce reprezentantul PDL, Mircea Patrascu, s-a clasat pe locul al treilea, cu 13,07%.