Ministrul Turismului, Elena Udrea, si-o cauta cu lumanarea. Desi oficial cele doua partide au convenit sa nu se mai atace, blonda de la Turism este de nestavilit si ii ataca cu nonsalanta pe Geoana si Hrebenciuc.
Elena Udrea afirma ca liderul PSD Mircea Geoana pare penibil in incercarea de a gasi o modalitate de a iesi din scandalul din coalitie.
"Mircea Geoana este in campanie electorala din ianuarie, de cand s-a format coalitia. Ca acum cauta sa iasa din scandalul pe care l-au provocat si sa gaseasca un tap ispasitor este problema lor. N-avem o comisie facuta pentru Mircea Geoana, desi poate ca ar merita sa fie una, ci pentru membrii PD-L", a afirmat Elena Udrea, intrebata cum comenteaza afirmatiile lui Geoana, din care reiese ca Udrea este vinovata pentru incordarea relatiilor din coalitie.
"Vine o varsta cand oamenii nu-si dau seama ca anumite exprimari ii fac sa para penibili. Si la dansul, si la domnul Hrebenciuc", a mai mentionat Elena Udrea.
Ministrul pentru IMM-uri, Constantin Nita, a anuntat, la finalul sedintei coalitiei, ca PSD si PD-L au stabilit, referitor la Comisia de ancheta in cazul Elenei Udrea, sa se abtina de la atacuri reciproce sau "comentarii rauvoitoare" in urmatoarea perioada.