Roxana Iordache publica pe blog articolul
"UDMR, degradare. Spre Marea Adunare Nationala", pe care il puteti citi in continuare.
'Marko Bela a anuntat ca UDMR va sustine revocarea lui Mircea Geoana de la presedintia Senatului. Jenant a fost modul in care domnul Marko a invocat justificari pentru complicitatea la initiativa paralela cu legea a PD-L. Nu credeam sa ajunga in asemenea hal si ungurii romani. La fel de prostituati ca si prostituatii romani.
Jegoasa atitudine. Chiar asa, sa-ti bati joc de lege, sa fii complice cu nelegiutii, pentru ce? Sincer, credeam ca UDMR nu se preteaza la asa ceva. I-as invita pe amicii unguri sa ia ceva pentru memorie, ca doar o frauda electorala a despartit o coalitie din care faceau si ei parte. Geoana era azi presedinte al tarii. De fapt, in tara a obtinut si asa peste 10.000 de voturi in plus.
Pe de alta parte, Victor Ponta se pretinde acum mare aparator al singurei functii care ramasese neocupata de partidul-stat infractional in marsul spre totalitarism institutionalizat, dar nu mai are credibilitate, dupa ce el insusi a amorsat tema revocarii lui Geoana, in favoarea lui Cristi Diaconescu. Care n-a marsat.
Acum, Basescu a invitat partidele pe tema plebiscitului pentru Marea Adunare Nationala. Diversiune totalitara. Ca sa nu raspunda infractorii ce-au facut cu banii de la FMI. Dar nu-i nimic, pe 15 martie, il intreaba Crin, la Cotroceni. Pana raspunde.
P.S. Savurez anticipat ce-i va face Crin lui Basescu.'