Cele mai importante evenimente

Nu exista nici o urma de indoiala ca cel mai important eveniment a fost constituit de Ziua Nationala. Toti alesii au iesit in fata electoratului galatean si au incercat sa demonstreze ca merita sa faca si ei parte din categoria “mari romani” din Parlament, consilii locale, consilii judetene si primarii. Tot aici vom aminti si de faptul ca ieri a fost o zi mare pentru Firtanesti, care a gazduit o noua cursa electorala pentru ocuparea fotoliului de primar al comunei.

Cele mai active partide

Liderii tuturor organizatiilor politice mari din judetul nostru s-au dat in spectacol pentru a-i convinge atit pe locuitorii comunei Firtanesti, cit si pe cei ai Galatiului, ca partidele pe care le reprezinta sint cele mai valoroase si cele mai active atunci cind este vorba de interesul celor multi.

Cel mai inspirat om politic

Sintem tentati sa-i acordam titlul de “cel mai inspirat om politic” liderului PC, Dan Voiculescu, care l-a numit pe presedintele Traian Basescu un “mare ipocrit”. Din pacate, insa, rubrica noastra face referire doar la ceea ce se intimpla la nivel local. In acest conditii cel mai inspirat politician a fost Mircea Toader, care s-a miscat mai repede decit deputatul PC Bogdan Ciuca in sensul solicitarii de la AVAS a datelor referitoare la desecretizarea dosarului privatizarii Sidex.

Cele mai tari declaratii

Aici avem o singura declaratie. “Ia-ti un iaht, iar eu iti garantez ca iti voi obtine scutire la plata impozitului”, i-a spus secretarul de stat Mircea Toader unui jurnalist care l-a intrebat daca nu cumva impozitele prea mari vor face ca turismul de lux sa nu se dezvolte niciodata in tara noastra.