Cele mai importante evenimente

Ministrul Varujan Vosganian a venit, duminica, la Galati, pentru prima data dupa ce a fost numit in fruntea Ministerul Economiei si Comertului. Tot aici poate fi mentionat si faptul ca aproape toti parlamentarii din judetul nostru au iesit in public pentru a-si prezenta rapoartele de activitate pe acest an.

Cel mai activ partid

PNL a reusit, si in aceasta saptamina, sa aduca un ministru la Galati, dupa ce duminica trecuta ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a facut o vizita pe malul Dunarii. In plus, daca ne luam dupa datele prezentate de parlamentarii liberali, PNL, vorbim aici despre organizatia galateana, a fost mult mai activ decit PD, coleg de alianta, si PC, fost coleg de coalitie.

Cel mai inspirat om politic

Liderul pesedistilor galateni, Dan Nica, a scos la iveala faptul ca judetul nostru nu a inregistrat mari performante in cei doi ani de guvernare portocalie. Dan Nica a dezvaluit ca Galatiul a fost scos de pe lista de investitii majore a Guvernului si ca nu exista nici un proiect referitor la realizarea de sosele de legatura cu regiunile importante din tara.

Cele mai tari declaratii

“Partidul nostru saluta realegerea lui Mircea Geoana in functia de presedinte al Partidului Social Democrat. Acum PNG are sanse reale sa intreaca formatiunea pesedistilor in sondajele de opinie”, a declarat Iulian Cirstiuc, membru al conducerii Partidului Noua Generatie, filiala Galati.

“Bogdan Ciuca are o vocatie liberala si intelege ca politicile liberale sint cele care pot guverna bine si cu rezultatele pe care le vedeti”, a declarat senatorul PNL Paul Pacuraru.

“Mircea Toader a spus ca nu voi primi votul Parlamentului pentru ocuparea functiei de ministru pentru ca este ciudos”, a declarat ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian.