Conducerea Tineretului Social-Democrat (TSD) si-a exprimat dezacordul fata de promovarea candidaturii lui Marian Vanghelie la functia de presedinte al PSD Bucuresti, intrucat acesta nu se pliaza pe profilul de candidat european pe care functia il implica.
Ei au precizat ca, daca seniorii din cadrul organizatiei bucurestene nu vor desemna un contracandidat pentru Marian Vanghelie, atunci TSD o va face. Presedintele TSD, deputatul Nicolae Banicioiu, a aratat ca va solicita conducerii PSD ca alegerile pentru functia de presedinte al organizatiei bucurestene sa fie amanate. Banicioiu a aratat ca TSD doreste ca persoana care va candida pentru functia de presedinte al PSD Bucuresti sa fie recomandata de un CV bun si sa aiba sanse reale pentru a castiga Primaria Capitalei.
El a spus totodata ca este foarte importanta functia de presedinte al PSD Bucuresti intrucat experienta arata ca alegerile se castiga sau se pierd la nivelul Capitalei. La ran-dul sau, presedintele TSD Constanta, Radu Babus, a precizat ca este foarte important ca la presedintia PSD Bucuresti sa nu existe un unic candidat, in persoana lui Marian Vanghelie.
El a aratat ca mesajul pe care liderul celei mai importante organizatii PSD din tara il da are capacitatea de a creste sau a scadea popularitatea intregului partid la nivelul tarii. (Diana Nedelcu)