Candidata PD-L Teodora Trandafir s-a umplut de penibil chiar pe final de campanie electorala, refuzand sa participe la o dezbatere normala si necesara alaturi de candidatul PSD+PC, Liliana Minca, a declarat vicepresedintele PC, Bogdan Diaconu.
"Acest refuz, care denota o lipsa totala de profesionalism si de seriozitate, a fost criticat chiar de reprezentantii Institutului pentru Politici Publice, organizatorul dezbaterii. Acestia au declarat ca decizia candidatului PD-L este gresita pentru ca in felul acesta ii lipseste pe alegatori de dreptul fundamental de a fi informati inainte de a se prezenta la urne", a precizat acesta prin intermediul unui comunicat de presa.
Potrivit acestuia, Trandafir nu vrea sa-i informeze pe alegatori, ci sa-i dezinformeze, "pretinzand ca e sustinuta de primarul conservator Piedone sau ca nu are de a face cu PD-L, partidul in numele caruia candideaza".
"Sunt prea multe intrebari la care Teodora Trandafir nu stie sa raspunda, de aceea a ales sa apara singura la emisiuni inchinate PD-L-ului, pentru a nu fi contrazisa si pentru a bate campii fara replica", a adaugat Diaconu.