Teo Trandafir recunoaste ca l-a votat pe Traian Basescu la alegerile prezidentiale, dar ca nu-i va ridica osanale sefului statului. Cine o crede?
Teo Trandafir, candidatul PDL pentru fotoliu de deputat in Colegiul 19, si-a depus miercuri candidatura la Biroul Electoral Municipal, declarand ca "mi-e teama sa nu dezamagesc".
"Pe mine ma intereseaza mai putin disputele intre partide. Romanii l-au ales pe Basescu drept Presedinte al Romaniei. (...) Eu candidez din partea partidului care l-a sustinut pe Traian Basescu", a declarat Teo Trandafir pentru Gandul.
Vedeta TV a recunoscut ca l-a votat pe actualul presedinte, dar a completat ca, in ciuda faptului ca va candida din partea partidului care l-a sustinut pe Basescu la prezidentiale, asta nu inseamna ca-i va ridica osanale.
"Si daca l-am votat, mi-l asum si cu bune, si cu rele. Dar daca va asteptati acum sa-i ridic osanale lui Basescu, va inselati. Nu sunt genul de om care sa faca declaratii oportuniste".
In privinta postarilor pe blog facute de fostul sau coleg, Teo a recunoscut ca ea si Mircea Badea nu au aceleasi pareri politice. "Dar ceea ce ne leaga sau ne desparte nu are legatura cu optiunile si opiniile politice. Mai degraba ne certam pe chestiuni de fotbal, desi nici macar nu ne place acest sport".