Moshemordecahi.ro: Pe-un picior de week end, pe-o gura de canal...

Mult iubitul si stimatul presedinte, cel mai iubit fiu al poporului, intaiul agricultor, tatal ebai si nasul flotei etc. etc. intra in ultimul an de mandat. Si incep sa iasa prin salopeta manecile de la tot felul de matrapazlacuri - asta cu terenurile e doar maslina din aperitiv. Ca si baietii aia din parchete, si aia de prin servicii sunt oameni de constiinta care vor sa apuce pensia asa ca incep sa faca pluta, ca sa se odihneasca, pana la momentul cand vor porni sa inoate catre barca ailalta.
Iar el stie asta. Si va deveni tot mai interesant sa vedem cum va gestiona lucrurile. Mai o intelegere, mai o repriza de tambalau, mai o criza de isterie. 9 ani a facut doar ce l-a taiat capul, a incalcat toate regulile, a nesocotit orice intelegere, s-a crezut Sandokan. Acum, incet-incet, se pregateste sa devina hartie creponata.
Toate astea i se intampla pentru ca, asemeni altora, inclusiv dintre cei care se cred azi ninja, nu au priceput ca venirea la putere inseamna o lista mult mai mare de "ce nu ai voie" si una mult mai mica de "ce iti e ingaduit".