Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, ca nu va candida la alegerile parlamentare, pentru ca nu-si schimba optiunea "de pe o zi pe alta", dar, la insistentele ziaristilor, a admis ca se mai gandeste daca va candida.
Intrebat de jurnalisti, dupa sedinta BPN al PDL, daca va candida la alegerile parlamentare, Theodor Stolojan a raspuns ferm: "Nu. Nu. Credeti ca ma schimb asa, de pe o zi de pe alta?".
Jurnalistii au insistat, intrebandu-l pe Stolojan daca nu cumva se mai gandeste daca va candida. "Ati spus ca va mai ganditi. Va mai ganditi?", a fost intrebat prim-vicepresedintele PDL, care a raspuns franc: "Ma mai gandesc".
Raspunsurile lui Stolojan au fost completate de liderul PDL, Emil Boc: "Deciziile finalele cu privire la candidaturi le vom lua in septembrie".
Presedintele PDL a spus ca pana la 1 septembrie se vor analiza propunerile de candidaturi de catre membrii comisiei de organizare a alegerilor, impreuna cu liderul filialei respective si cu responsabilul BPN pe judet. Boc a mai spus ca BPN va valida in septembrie listele de candidati.