Sex-simbolul Magda Bistriceanu s-a plictisit sa mai astepte pana cand liderii din PSD o vor rasplati si pe ea cu o functie in partid. Asa ca a ales sa demisioneze din cadrul formatiunii si sa isi indrepte privirea spre PNL.
Preferata lui Liviu Dragnea si a lui Mircea Geoana spune insa ca deocamdatata nu si-a depus actele la PNL, dar sugereaza ca era nemultumita de modul in care a fost tratata de catre reprezentantele de sex feminin din partidul condus de Mircea Geoana.
"Am demisionat din PSD saptamana trecuta, dar nu sunt membra in niciun alt partid politic", a afirmat Bistriceanu.
Fosta imagine a PSD, Magda Bistriceanu, afirma, zilele trecute, ca este greu sa depaseasca, in aceasta perioada, statutul de poza a partidului, pentru a fi perceputa drept un politician cu greutate. Ea sustinea ca PSD este o formatiune "cu multe grupulete", in care exista si o serie de "ulii" si "hiene" ce o ataca pe nedrept, deoarece nu detine functii de conducere.
Nemultumirile Magdei Bistriceanu s-au accentuat dupa ce, la petrecerea de 1 mai, din parcul Izvor, o parte dintre liderii organizatiei de Bucuresti i-ar fi sugerat sa renunte la a mai revendica statutul de imagine a partidului.
"E foarte greu sa trec la urmatoarea faza daca nu am sustinerea cuiva. Daca avem sustinere din partea unor lideri, situatia mea era alta in partid. Au fost si alegerile parlamentare si europarlamentare. Nu spun ca cineva ma reneaga. Toata lumea ma ataca, dar atacurile vin numai dintr-o anumita directie, din segmentul feminin. Eu nu am puterea sa ma lupt, poate ca nu sunt facuta pentru politica. Am cerut, cand m-am inscris in PSD, sa pot face ceva, sa trec de statutul de poza, de fotomodel, mai ales ca am familie, am copil. Am propus sa mergem pe teren, sa plantam pomi, orice. Toata lumea a fost asa rezervata. Ca as fi de la centru. M-am mutat la sectorul 2 PSD, dar tot la fel. M-au chemat la sedinte. Nu stiu ce voi face in continuare in PSD", afirma Bistriceanu cu doar cateva zile inainte de demisia din PSD.
Unele surse afirma ca Magda Bistriceanu este intens curtata de catre liberali