AmosNews: Rus: Voiculescu ar trebui sa aiba pacienta sa ne lase mai usor cu ideile dansului

Fostul ministru de Interne, Ioan Rus, a declarat, la RomaniaTV, ca o noua suspendare a presedintelui Basescu nu este o prioritate pentru USL.
"Prioritatea USL in aceasta toamna este organizare si efort maxim pentru castigarea acestor alegeri, prioritate atat pentru USL, cat si pentru poporul roman. Acest plan de suspendare este o chestiune strict secundara atat pentru USL, cat si pentru poporul roman. Daca, dupa alegeri, nu se va respecta Constitutia de catre presedinte, sigur se poate lua in calcul si suspendarea", a spus Rus, Joi, la emisiunea "Romania 60 de minute" de la RomaniaTV.
Rus crede ca USL ar trebui sa se dispenseze de proiectele lui Dan Voiculescu.
"Nu am o parere buna despre dansul. In 2004, in timp ce Adrian Nastase aproape ca finaliza structura noului Guvern - Voiculescu cu solutia imorala, de fapt este cel care a nascut aceasta situatie si pe Traian Basescu. Asa ca domnul Voiculescu ar trebui sa aiba pacienta sa ne lase mai usor pe noi cu ideile dansului si sa isi faca USL treaba si PSD in primul rand", a declarat Ioan Rus, la RomaniaTV.
Rus a exclus scenariul instalarii sale ca prim-ministru, dupa alegerile din 9 decembrie. "Ioan Rus nu poate fi propus niciodata nimic de catre Traian Basescu. Pot fi propus director la salubritate in Ilfov, de exemplu, doar de catre PSD. Nu sunt in situatia sa-mi caut serviciu in acest moment", a precizat social-democratul, in cadrul emisiunii de la RomaniaTV.