Roxana Iordache publica pe blog articolul "PD-L sau prostia care nu doare. Daca nici acum nu-i dati jos inseamna ca sunteti chiar mai ceva decat ei", pe care il puteti citi in continuare.
'Cine mai avea dubii ca adunatura infractionala numita PD-L exemplifica rautatea ca pe forma cea mai agresiva de prostie s-a putut convinge azi.
Guvernarea actuala e o crima cu premeditare la adresa poporului roman, tot ce fac nemernicii este impotriva oamenilor, genocid ca sa poata fura ei, nemasurat. Dupa ce s-a anuntat adoptarea legii privind scaderea TVA la 5 procente pentru produsele de baza, neimpozitarea pensiilor de sub 2000 de lei si nepenalizarea pensionarii anticipate, chiar ma gandeam ca regimul Basescu va specula situatia si isi va insusi meritul, profitand de faptul ca pentru simtul politic comun, ca sa zic asa, toate masurile si legile apartin puterii.
Dar nu! Nemernicii au declarat, prin Visan si Toader, ca n-au stiut ce-au votat, ca au facut binele din greseala si ca il vor anula prin toate mijloacele. Lege de rectificare - ceea ce nu se poate decat dupa ce legea anterioara intra in vigoare - sau angajarea raspunderii guvernamentale. Ia angajati-va voi raspunderea contra scaderii TVA la alimente, ceea ce lumea percepe ca pe o scadere a preturilor, iar comerciantii destepti o vor face, in ciuda circumspectiei specialistilor! Va sinucideti ritual.
Prostia sinistra pe care a comis-o PD-L e ca in desenele animate cu dispozitivul de autotras suturi in fund. Daca pana acum nu credeam in succesul motiunii de cenzura a opozitiei, acum sansele sunt majore. Daca nu cumva si opozitia isi va da, la randu-i, cu tesla.'