Constantin Ghoerghe scrie pe blog: Tara frumoasa, pacat ca e locuita! De romani!
E de mirare ca parlita de Curte Constitutionala, basista pe fata, fara jena, fara ipocrizii, a declarat neconstitutionale cateva dintre idioteniile din propunerea de modificare a Constitutiei, propuse de Supremul Cur. Sincer, nu m-am asteptat. Dar erau atat de gogonate, incat judecatorii de la CCR s-ar fi anulat, ca profesionisti(ca nu ma leg de "dilemele" lor morale), daca le aprobau.
Ce nu ma mira este reactia cretinilor care comenteaza evenimentul. Li se spune ca modificarile ingradesc drepturi si libertati fundamentale, ca introduc arbitrariul, ca incalca principiul separatiei puterilor in stat, si ei aplauda si spun: "Supreme Cur! Ne place, mai vrem! Futeti-ne! Umiliti-ne! Calcati-ne demnitatea in picioare!"
Asta e poporul roman: sa moara si capra vecinului. Ce daca el moare de foame, n-are loc de munca, ii taie un cretin salariul cum vrea el, si cand vrea el, in final romanul e fericit ca basescu le-o trage "bogatilor" si uslasilor!
Tara asta ar fi minunata, cu o conditie: sa nu fie locuita de romani! Trist, dar adevarat!
PS: pentru boii care-si dau cu parerea, fraza asta e garantia ca un nebun n-o sa-i trimita in lagar, cu Constitutia in mana: "De asemenea, nici o revizuire nu poate fi facuta daca are ca rezultat suprimarea drepturilor si a libertatilor fundamentale ale cetatenilor sau a garantiilor acestora."