Machiavelli.ro informeaza: Raluca Turcan considera ca PDL are unele vulnerabilitati la nivelul "comunicarii cu oamenii"
Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a declarat, la Realitatea.net, ca formatiunea politica din care face parte are nevoie de o noua abordare in comunicarea cu oamenii.
"Cred ca se se simte in primul rand un aer de redefinire a partidului pentru ca suntem la mijlocul unei etape, o etapa in care in plan guvernamental am reusit sa stabilizam economia, cu riscul unor masuri mai nepopulare, si cealalta jumatate a drumului constand in relansarea economica si transferul acestei relansari in plan politic in capital electoral. Orice partid care guverneaza trebuie sa isi pune si problema castigarii urmatoarelor alegeri. Dupa ce am pus pe prim plan interesul national, am stabilizat economia, in momentul de fata, aparalele cu continuarea acestor reforme, trebuie sa ne concentram si pe capitalizarea politica", a spus Turcan.
Intrebata cum se pozitioneaza fata de reformistii din PDL, Turcan a raspuns: "In general, nu ma raportez la niste oameni, ci ma raportez la niste idei. Foarte multe dintre ideile pe care ei le sustin, le sustin si eu. Cred ca PDL are nevoie de o noua abordare in comunicarea cu oamenii, sustin aceste idei pentru ca PDL trebuie sa se raporteze mai mult la ceea ce cred oamenii despre noi. In momentul de fata, suntem deficitari la capitolul vointei politice de lupta impotriva coruptiei".