Vizita presedintelui PSD, Mircea Geoana, in Oradea nu a ramas fara urmari in filiala bihoreana a partidului pe care il conduce. In conferinta de presa de ieri, presedintele PSD Bihor, Mihai Bar (foto), a si prezentat deja obiectivele viitoare ale partidului.
"Principalul obiectiv il reprezinta castigarea postului de primar in Oradea. Sunt perspective reale si o sa castigam si presedintia Consiliului Judetean. Sunt doua obiective pe care ni le asumam", a declarat liderul PSD Bihor, care a mai spus ca, pana la sfarsitul anului, vor avea desemnati si candidatii pentru primariile din judet.
Bar a mai spus ca este sunat de diferite persoane, fara a le da insa numele, care il intreaba ce are cu primarul Petru Filip, de il tot ataca in conferintele de presa. "Eu nu am nimic personal cu nimeni, insa nu pot sa trec cu vederea cum se cheltuiesc banii publici. Eu doar trag semnalul la felul in care se cheltuiesc banii, deoarece se ridica foarte multe semne de intrebare in legatura cu acest aspect. Pentru mine, oamenii acestia nu au nimic de-a face cu administratia publica", a mai sustinut presedintele PSD Bihor.
Referitor la plecarile fostilor membri din PSD in PD, Bar a precizat ca "acest partid de fete fecioare a devenit in acest moment o constructie artificiala, in care s-au adunat tot felul de oameni pentru a-si urmari interesele. E suficient doar sa tragic de sfoara si acest balon se va dezumfla".