Jurnalul National informeaza: "Ponta: Planul lui Basescu de distrugere a PSD s-a vazut la Arges".
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astazi, la Consiliul National, ca dupa "planul unu" al lui Traian Basescu de anul trecut, de distrugere a PSD, acum se aplica "planul doi", adica atacul asupra alesilor locali ai partidului.
"Toate armele pe care le detine si in acest moment, propagandistice si ale statului, au fost folosite impotriva noastra, toti tradatorii au fost activati. Traian Basescu a vrut sa distruga PSD pentru ca lui Traian Basescu in Romania ii este cel mai frica de PSD si stie ca PSD este singura forta care i s-a opus si i se va opune tot timpul", a afirmat Ponta, potrivit Mediafax.
Ponta s-a referit si la dosarele pe care DNA le-a instrumentat de-a lungul timpul impotriva unor lideri marcanti ai PSD, precum Adrian Nastase si Miron Mitrea: "De acum inainte PSD isi va apara toti alesii locali, s-a dus vremea cand ne bucuram ca mai este unul cu dosar la DNA si eventual se mai elibera un loc in prezidiu", a continuat el.
Ponta a spus ca actuala putere a trecut la aplicarea "planului doi" al lui Basescu, concretizat prin dosarul DNA deschis impotriva liderului PSD Arges, Constantin Nicolescu.
Dupa ce i-a transmis salutari lui Nicolescu, aplaudat de intreaga sala, Ponta a incheiat: "De ce recurg PDL si Traian Basescu la aceste planuri? Pentru ca PDL stie ca nu mai va castiga niciodata alegerile in mod democratic si mai are doar trei arme: dosare penale si amenintari impotriva colegilor nostri, cumpararea de voturi cu bani pe care i-au furat in aceasta perioada si fraudarea voturilor din diaspora".