Agerpres informeaza: Gheorghe Flutur: Protocolul de colaborare a coalitiei va fi finalizat saptamana aceasta.
Conducerea centrala a PDL l-a mandatat pe Emil Boc sa semneze, in numele partidului, protocolul de colaborare a coalitiei ce sustine Executivul, documentul avand ca ‘obiectiv major si ambitios‘ castigarea alegerilor din 2012 si continuarea guvernarii, a anuntat, luni, secretarul general adjunct al PDL Gheorghe Flutur.
El a precizat ca documentul care consfinteste parteneriatul ce sustine guvernarea va fi finalizat si probabil semnat in aceasta saptamana.
Potrivit lui Gheorghe Flutur, protocolul are ‘ca obiectiv major si ambitios‘ castigarea de catre actuala coalitie a alegerilor din 2012 si guvernarea dupa acest an electoral.
‘Premierul a fost mandatat sa finalizeze si sa semneze, in numele PDL, protocolul de colaborare a coalitiei‘, a spus Flutur.
Alte obiective ale protocolului sunt, conform secretarului general adjunct, relansarea economiei, asigurarea stabilitatii macroeconomice, accelerarea absorbtiei fondurilor europene, sustinerea mediului de afaceri sau promovarea parteneriatului public-privat.