Presedintele PLD Cluj, Tudor Oniga, a declarat ca a lucrat gratuit pentru omul de afaceri Paszkany Arpad, caruia i-a oferit consultanta juridica in mai multe proiecte.
Oniga a aratat ca a fost contactat de Paszkany pentru a verifica din punct de vedere juridic legalitatea licitatiei organizate de Consiliul Judetean Cluj in vederea construirii unui mall la Cluj-Napoca. Oniga mai spune ca la finalul licitatiei castigate de Iulius Group in defavoarea firmei South East Euromentor, controlate de Paszkany, a recomandat actionarea in instanta a Consiliului Judetean Cluj.
"Am avut satisfactia la citirea memoriului trimis de Paszkany presedintelui Basescu ca mi s-a dat dreptate si ca propunerea mea a fost buna", a mai spus Tudor Oniga. El sustine ca a mai oferit consultanta juridica, tot gratuita, firmei Polus, administrata de Paszkany Arpad, si la incheierea unor contracte de inchiriere pentru spatii. In ultimele zile, presa clujeana a scris despre "legaturile" pe care Paszkany le are cu politicieni, printre acestia fiind mentionat si Tudor Oniga, despre care s-a scris ca a reprezentat interesele firmei South East Euromentor la licitatia organizata de Consiliul Judetean Cluj pentru concesionarea unui teren pentru construirea unui mall. Patronul echipei de fotbal CFR Cluj, Paszkany Arpad Zoltan, este urmarit penal de procurii DIICOT in dosarul "Gazeta", investigatiile vizand legaturile acestuia cu grupul infractional condus de presedintele Trustului "Gazeta", Liviu Man. (Carmen Corbu)