Taranistii merita sa intre in Parlamentul European. Cel putin asta sustin liderii Organizatiei Judetene a PNTCD. Crestin-democratii din judetul nostru sustin ca au platit suficient pentru greselile pe care le-au facut si, mai spun ei, alegatorii au inteles ca in campaniile electorale nu mai trebuie luate in seama doar promisiunile oamenilor politici, ci si seriozitatea acestora.

“Nimic nu mai este de promis. Nu mai e nimic ce nu a fost promis de catre partidele politice in 17 ani de la Revolutie. Alegatorii nu mai tin cont doar de programele economice, politice si sociale prezentate de oamenii politici, ci si de cit de credibili ar putea fi acestia in Parlamentul Europei. PNTCD nu are probleme din acest punct de vedere pentru ca are un patrimoniu istoric extrem de bogat. PNTCD trebuie sa intre in Parlamentul European iar Romania are nevoie de taranisti in Parlamentul European”, a declarat liderul taranist Manole Odisei. Taranistii sustin si ca, desi sint dispusi sa cada la o intelegere cu PD, care face parte alaturi de ei din Partidul Popular European (PPE), nu pot uita faptul ca democratii au aparat valorile socialiste inainte de a se tranforma in crestin-democrati.

“Va fi destul de greu in luna mai, cind vor avea loc alegerile europarlamentare. Spun asta pentru ca presedintele PPE va trebui sa faca dimineata campanie pentru PD, iar seara pentru PNTCD. Recomandarea celor de la PPE e ca PD si PNTCD sa gaseasca o formula de colaborare, dar trebuie sa recunoastem ca nu putem uita ca pedistii s-au trezit socialisti si s-au culcat crestin-democrati”, a declarat acelasi Manole Odisei.