Decizia schimbarii lui Adrian Nastase de la conducerea Camerei Deputatilor poate fi luata numai de social-democrati, sustin liberalii. Deputatul liberal Traian Dobre, care a demisionat anul trecut din PSD, a declarat pentru Radio Mix FM ca PSD poarta raspunderea numirii lui Adrian Nastase in fruntea Camerei si numai social-democratii il pot schimba.
"Schimbarea unui presedinte de Camera se face conform Regulamentului Camerei Deputatilor. Noi suntem un stat de drept, respectam statul de drept si nu putem actiona altfel decat in conformitate cu legile. Daca PSD doreste sa-l schimbe, conform regulamentului, doar el poate initia schimbarea. Problema nu este a PNL, problema este a PSD, pentru ca ei l-au desemnat si ei poarta intreaga responsabilitate asupra desemnarii lui", a spus Traian Dobre.
Viceliderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputatilor, Constantin Nita, a declarat ca partidul il sustine in continuare pe Adrian Nastase. "PSD a luat deja o decizie la Poiana Brasov ca va acorda tot sprijinul actualului presedinte Adrian Nastase." (C.A.)