Vizibil iritati ca, dupa ce au condus destinele Oradiei vreme de opt ani, acum sunt nevoiti sa faca opozitie, consilierii locali ai PDL iti varsa nervii ti supararile pe unde apuca. Nici tedinta ordinara a Consiliului Local nu a fost "sarita" de la o astfel de izbucnire. Revoltat ca numele sau a fost asociat cu sistarea lucrarilor de introducere a termoficarii pe Strada Caitilor, consilierul Vasile Petrut a facut la propriu o criza de nervi in plina tedinta de Consiliu Local.
"Nu cred ca sunt omul potrivit pentru stoparea unei investitii, iar o zdreanta de om, care, poate, n-a facut in viata lui o investitie, sa foloseasca numele meu in public", a izbucnit Petrut. Consilierul PDL sustine ca simplul fapt ca ti el locuiette pe Strada Caitilor a determinat Executivul local sa retraga finantarile pentru introducerea retelei de termoficare. "Eu am incalzire in casa, dar nu acelati lucru il pot spune ti despre alti oradeni de pe Strada Caitilor. Din partea mea, sa nu se introduca termoficarea in veci! Nu ma intereseaza", a declarat, iritat la culme, Vasile Petrut.
Consilierul PDL nu a dorit sa faca public numele "zdrentei" care l-a infuriat la culme, dar sustine ca in tedintele comisiilor de specialitate ale Consiliului Local s-a vehiculat ideea ca el ar fi fost initiatorul proiectului de introducere a termoficarii pe Strada Caitilor, fapt care a determinat Executivul local sa retraga finantarea.