Politistul Christian Ciocan a implinit duminica, 15 septembrie, o frumoasa varsta si a fost aniversat cum se cuvinte: a tinut neaparat sa aiba un tort in forma de ciocan!
Incantat de acesta, Ciocan a imortalizat imediat momentul si a postat fotografia pe Facebook, onorandu-si prietenii cu tort, sampanie, flori si ganduri bune.
Fanii sai au fost pe faza si i-au urat "La multi ani", remarcand forma tortului aniversar. Fotografia a strans imediat 1000 de like-uri si peste 500 de comentarii de apreciere.
"Iar pentru ca 15 Septembrie arata ca Scoala Romaneasca a inceput, eu raspund, din prima zi: PREZENT! Tort, sampanie, flori, Lumina si Gand Bun - Sunt Darurile Mele pentru voi, Dragi Prieteni, In a Cincisprezecea Zi a lui Septembrie, Ziua in care eu m-am nascut cu voia lui Dumnezeu, in 1969", a scris comisarul Ciocan pe binescunoscuta retea de socializare chiar de ziua lui. Bucuros de faptul ca pe langa familia lui, i-au fost alaturi si o multime de prieteni de pe Facebook, politistul le-a dedicat acestora melodia lui Whitney Houston - "One Moment in Time".