AGERPRES: Radu Feldman Alexandru: Imi voi continua activitatea la Senat pe perioada stipulata de Legea audiovizualului

Senatorul democrat-liberal Radu Feldman Alexandru a anuntat, luni, ca nu va demisiona deocamdata din Camera superioara a Parlamentului, desi a devenit membru al Consiliului National al Audiovizualului, deoarece legea ii da un timp trei luni pentru a lua aceasta decizie.
"La data la care am acceptat onoarea sa reprezint premierul in CNA, situatia in Senatul Romaniei era cu totul alta decat cea cu care ne confruntam azi. Pentru ca sub nicio forma nu doresc sa creez niciun fel de prejudiciu si sa destabilizez majoritatea coalitiei guvernamentale in Senat, va anunt ca, in deplin acord cu legea, imi voi continua activitatea in Senat pe o perioada stipulata clar de lege. Raman in continuare alaturi de dumneavoastra. (...) Timpul acordat unui nou membru al CNA pentru a-si da demisia din partid sau din institutia pe care a reprezentat-o este de trei luni de zile", le-a transmis senatorul democrat-liberal colegilor din Opozitie.
Pe de alta parte, el a aratat ca desemnarea sa ca membru in CNA a avut in vedere experienta lui de-a lungul a trei mandate cu activitate in exclusivitate in Comisia de cultura, mass-media si faptul ca stie bine institutia si Legea audiovizualului. AGERPRES