Blogul lui Constantin Gheorghe: Ingerii de pe dric

"Miscarea pentru un Nou Bucuresti", clocita de madam Udrea, a murit inainte de a se naste. UNPR, nu se stie de ce, i-a trantit usa in nas, si a zis ca merge singur in alegerile locale pentru Bucuresti. Trebuie sa recunosc ca acela, sau aceia, care l-au "sucit" pe Piedone, a/au dat o lovitura devastatoare PDL Bucuresti. Madam Udrea construise totul in jurul lui Piedone. Acum se vede obligata sa improvizeze. Si asa a aparut cu Plicimen, alias Prigoana, pe post de candidat pentru Primaria Generala, cu pacaliciul ala politic(altminteri, ca om si, daca s-ar lua mai mult in serios, ca om de cultura, este un tip fermecator) de Teodor Paleologu la sectorul 1, cu cleptocratul Negoita la 3 si cu penalul de Poterasu la 6, si cu liniute la celelalte sectoare, echipa PDL seamna cu ingerii de pe dric. Unde se afla cosciugul unei guvernari devastatoare pentru Romania si pentru romani. O guvernare al carei hoit s-a imputit, si impute o tara.
Ar mai fi ceva de spus: oricat de ciudat ar parea, sunt fan Paleologu. Si nu pot sa nu-i recunosc caracterul. Omul stie ca nu are sanse la sectorul 1, in fata lui Chiliman. Dar n-a cautat scuze, nu s-a codit, nu s-a ascuns dupa scuze penibile. Si-a pus pielea la saramura. A acceptat sa candideze. Spre deosebire de licheaua aia de Cristian Preda, care a refuzat candidatura la sectorul 4. Vezi Doamne, nu se cade sa apara in poza cu Prigoana! Mare om, nema caracter!
Asa ca Teodor Paleologu are tot respectul meu. Sigur nu si votul, dar asta o stie si el. Dar daca are in minte un traseu politic, aceasta candidatura are sa-i foloseasca. Cum are sa-i foloseasca si aceasta dovada de caracter si de fidelitate fata de principii. Pentru asta, jos palaria!